Fysiotherapie C. Hoogendoorn - Lunteren

 

Routebeschrijving

Vanuit Barneveld

rijdt u via de Dorpsstraat het dorp binnen. Na de rotonde gaat u de derde straat links De Molenpol op. Deze straat rijdt u uit. Op de T-splitsing gaat u naar rechts en u volgt de weg. Na zo’n 60 meter versmalt de weg en rijdt u langs het spoor ( aan uw linker hand). Het praktijkpand zit naast het laatste woonhuis aan de Westelijke Parallelweg aan de rechter zijde. U kunt aan de rechter zijde uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

Bekijken met Google Maps

Vanuit Ede

rijdt u het dorp Lunteren binnen via de Edeseweg. U passeert hierbij de grote kerk aan de rechter zijde. Na de kerk slaat u na 40 meter rechts af de Stationsstraat ( richting NS station) in. Aan het eind van deze straat slaat u links af. Aan het eind van deze straat, de Spoorstraat, staat u voor het woonhuis Oranjestraat 37. De praktijkingang is aan de achterkant van het woonhuis met de praktijkingang aan de Westelijke Parallelweg.

Vanaf de snelweg A30

de A 30 neemt u de afslag Lunteren. Neem de afslag richting Lunteren. U vervolgt deze weg tot in de bebouwde kom, dan neemt u de eerste afslag links richting het Centrum van Lunteren. U rijdt deze weg rechtdoor, tot u voor u het pleintje “Het Nieuwe Erf” ziet. Dat is een pleintje met gras en een muziektent. Hier volgt u de weg naar links. U neemt de eerste weg naar rechts “De Molenpol”. Deze straat rijdt u uit. Aan het eind van deze straat gaat u naar rechts en volgt de weg. Na zo’n 60 meter versmalt de weg en rijdt u langs het spoor ( aan uw linker hand). De praktijkingang is achteraan, bij het laatste huis, in dit straatje Westelijke Parallelweg aan de rechter zijde. U kunt aan de rechter zijde uw auto parkeren.

Openbaar vervoer:
de praktijk ligt 50 meter van het NS Station Lunteren.

Parkeren:
er zijn twee parkeerplaatsen aan de Westelijke Parallelweg beschikbaar voor patiënten aan de rechter zijde van de Westelijke Parallelweg. Een parkeerkaart voor blauwe zone is verplicht tussen 8.00 en 20.00 uur. Ook zijn er vlakbij parkeervakken in de Oranjestraat, in de Spoorstraat en de grote parkeerplaats bij het station.