Therapeuten

Corinne Hoogendoorn

Vanaf jongs af zat het er al in dat ik in de gezondheidszorg terecht zou komen. Ik wilde graag mensen helpen! Het werd fysiotherapie. Sinds 1989 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Na enkele jaren werken merkte ik, dat ik meer kennis en kunde nodig had om mensen adequaat met rug- en nekproblematiek te behandelen. Daarom heb ik daarna bewust voor Manuele Therapie volgens De Utrechtse School gekozen, omdat deze behandelmethode milde, zachte technieken uitvoert en het min of meer een totaalbehandeling betreft. Dat sprak mij enorm aan.

Vanaf 1990 ben ik bezig met het volgen van nascholing voor bekkenbodemproblematiek en de laatste 15 jaar behandel ik voornamelijk bekkenklachten rondom de zwangerschap.

Daarnaast behandel ik ook asymmetrische zuigelingen op basis van functiestoringen in zowel de wervelkolom. Het mooiste is dat ik nog net zo bevlogen ben in mijn beroep als 25 jaar geleden. Ik vind het prachtig mensen te mogen begeleiden in hun herstelproces op welke manier dan ook.

Loes van der Bruggen

Ik ben Loes van der Bruggen een energieke fysiotherapeute en ervaring met dry needling, passieve mobilisatie, medical taping, shockwave  en revalidatie. Voordat ik bij deze praktijk kwam werken heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen, trainen en revalideren van sporters.  

Wat mij beweegt als fysiotherapeute is u ondersteunen met wat u nodig heeft. Naar mijn mening is het belangrijk binnen ons vak het geven van duidelijkheid aan de patiënt; wat is er aan de hand en wat kan ik, maar vooral wat kan de patiënt zelf eraan doen en hoe kunnen we samen de best passende aanpak inzetten. 

Kwaliteit vind ik erg belangrijk! Daarom ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en volg ik regelmatig nieuwe cursussen