Therapeuten

Corinne Hoogendoorn

Vanaf jongs af zat het er al in dat ik in de gezondheidszorg terecht zou komen. Ik wilde graag mensen helpen! Het werd fysiotherapie. Sinds 1989 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Na enkele jaren werken merkte ik, dat ik meer kennis en kunde nodig had om mensen adequaat met rug- en nekproblematiek te behandelen. Daarom heb ik daarna bewust voor Manuele Therapie volgens De Utrechtse School gekozen, omdat deze behandelmethode milde, zachte technieken uitvoert en het min of meer een totaalbehandeling betreft. Dat sprak mij enorm aan.

Vanaf 1990 ben ik bezig met het volgen van nascholing voor bekkenbodemproblematiek en de laatste 15 jaar behandel ik voornamelijk bekkenklachten rondom de zwangerschap.

Daarnaast behandel ik ook asymmetrische zuigelingen op basis van functiestoringen in zowel de wervelkolom. Het mooiste is dat ik nog net zo bevlogen ben in mijn beroep als 25 jaar geleden. Ik vind het prachtig mensen te mogen begeleiden in hun herstelproces op welke manier dan ook.

Anne Drapers

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen, ik ben Anne Drapers en vanaf september 2020 werkzaam in de praktijk “Fysiotherapie en Manuele therapie C.A Hoogendoorn”. Ik kom zelf uit Lunteren dus een aantal van jullie zullen mij misschien al een beetje kennen. Mijn hobby’s zijn onder andere tennis, dit doe ik ook in Lunteren, daarnaast doe ik sinds een jaartje aan wielrennen.

Mijn opleiding voor fysiotherapie heb ik gevolgd bij Thim van der Laan, en daar heb ik veel geleerd. Om eindelijk aan het werk te kunnen is super fijn en ik heb er zin in. Het lijkt me heel gezellig en leerzaam om in Lunteren en in de praktijk van Corinne te gaan werken. Mijn interesses zijn breed dus ik hoop iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, en daarnaast ga ik me de komende jaren verder ontwikkelen als fysiotherapeut middels cursussen en opleidingen.